Lapsikuvaus & perhekuvaus


LAPSIKUVAUS

Lapsen maailma on täynnä uutta ja ihmeellistä! Lapset myös kasvavat huimaa vauhtia ja kallisarvoiset hetket vielä silloin kun lapsesi on pieni ovat korvaamattomia. Ikuistan lapsesi herkkiin ja kauniisiin kuviin, joissa lapsen persoona pääsee esille. Kuvauksen voi toteuttaa niin studiossa kuin miljöössä. Kuvauksen kesto noin tunnin, kiirettömästi lapsen tahtiin.PERHEKUVAUS

Milloin olittekaan koko perhe samassa kuvassa!

Ikuistetaan teidät ihaniin ja ikimuistoisiin kuviin, joissa tunne näkyy ja välittyy. Samalla voimme kuvata yksilökuvia lapsista, pääpaino kuitenkin säilyy teidän yhteisessä tekemissä ja olemisessa. Valitse teidän tyyliin sopivin kuvausvaihtoehto perinteinen kuvauskokonaisuus tai tarinallinen Elämää kuvauspaketti.

KUVAUKSET STUDIOSSA tai MILJÖÖSSÄ


365 € - sisältää 15 viimeisteltyä tiedostoa valmiissa kuvagalleriassa värillisenä ja mustavalkoisena.ELÄMÄÄ KUVAUSPAKETTI MILJÖÖ (vain perhekuvaus)


Tämä kuvauspaketti on vain perhekuvauksiin. Kuvaus sisältää 40 viimeisteltyä tiedostoa valmiissa kuvagalleriassa värillisenä ja mustavalkoisena. Kuvaukseen käytetään aikaa n. 1,5 h.


Elämää kuvauspaketti on lifestyle henkinen tarinallinen kuvaus, jossa kuvataan teitä teidän valitsemassanne miljöössä. Tässä kuvauksessa syntyy sarja ihania elämää täynnä olevia kuvia yksityiskohtia unohtamatta. Enemmän elämää vähemmän poseerausta!


490 €


Matkakorvaukset 0,65€/km

lapsikuvaus