Yrityksen nimen vaihtuminen


Moni on kysynyt minulta miksi yritykseni nimi on vaihtunut. Siispä tein tämän postauksen liittyen siihen. Vaihdoin yritykseni nimen Kuvatupa Valonpisarasta Valokuvaamo Helmeksi tämän kesän aikana. Syy nimen vaihdokselle oli pitkälti siinä, että alkuperäinen nimi tuotti usein vaikeuksia muistaa. Se myös usein kirjoitettiin väärin ja se oli aivan liian pitkä. Kunpa olisinkin tajunnut miettiä näitä käytännön asioita jo yritystä perustaessa, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Eikös ;)


Uusi nimi sai alkunsa siitä, että ajattelin mielessäni jos saisimme vielä tyttölapsen, olisi hänen nimensä Helmi. Neljäs lapsemme oli kuitenkin ihana poika, joten Helmi nimi sai toteutua nyt toisessa tarkoituksessa. Helmi myös kuvastaa minulle monia asioita. Se on kaunis, uniikki, pitkään hioutunut ja kestävä, sellainen tahtoisin myös yritykseni olevan. Olen kuullut sanottavan että Helmi syntyy kivusta ja omalla tavallaan yrittäjyys ja yrityksen ylläpitäminen on ollut sekoitus iloa, itkua, onnistumisia ja epäonnistumisia, niinkuin elämäkin usein on.


Käyttämäni slogan "Elämän Helmiä" juontaa juurensa opiskeluaikoihin jopa 11 vuoden taakse. Tein tuolloin päättötyönäni valokuvanäyttelyn, jonka nimi oli "Elämän Helmiä". Se kertoi siitä, että elämässä ei rikkaudet ja tavara ole tärkeintä vaan ne helmet elämässä löytyvät perheestä, läheisistä, yhdessä tekemisestä, elämisestä. Siellä on iloa ja rakkautta, oikeita elämän helmiä.


Pitemmittä puheitta. Ihanaa syyspäivää täältä äitysloman keskeltä, omien pikku helmieni parista.


<3 Tanja