Studiotilasta luopuminen


Olen päättänyt luopua studiostani, sillä palkkatyön ohella kuvauspäivät studiolla vähenivät ajanpuutteen vuoksi kannattamattomaksi. Studiotila palveli minua todella hyvin ja viimeisen kuvaukseni sainkin siellä tehdä pari päivää sitten. On ollut ihana saada niin hyvää ja kannustavaa palautetta kaikilta asiakkailta, kiitos teille kaikille. Ja kiitos teille, jotka jaksoitte ajaa kaukaakin luokseni, se merkitsi minulle paljon.


Tilasta luopuminen oli minulle aluksi kova paikka. Nyt sitä jo useamman kuukauden pohdittuani ja asioista ääneen ystävien kanssa keskustellessani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että se on järkevää. Tuntuu että näin asioiden kuuluu mennä. Ehkä jonain päivänä saan uudet tilat, hieman erilaisella konseptilla tai sitten jään tekemään keikkaa sivutoimisesti palkkatyöni ohella. Tätä en tiedä ja oikeastaan hyvä etten tiedäkään. Luotan siihen, että elämä kuljettaa kun sille antaa mahdollisuuden. Joskus täytyy myös luopua saadakseen jotain tilalle ja voidakseen kasvaa eteenpäin.


Kuvauksia studioon ei ole enää siis mahdollista varata sillä sen purkaminen on nyt työn alla. Studiokuvaukset on myös poistettu valikoimasta. Kaikki kuvaukset tulevat jatkossa olemaan joko kotikäyntejä, miljöökuvauksia tai erilaisia tilaisuuksia.


Nähdään siis miljöössä ja mikä sen ihanampaa kuin kesällä kuvata kauniissa luonnossa.