Ajankohtaisia kuulumisia


Kuten monet varmaan ovat jo olleetkin tietoisia, kuvaan tällä hetkellä vain osa-aikaisesti päivätyön ohella. Pääsääntöisesti aikoja on viikonlopuille ja pyrin keskittämään kuvaukset yhteen viikonloppuun, joskus poikkeuksia tehden. Sähköinen ajanvarauskalenteri on tällä hetkellä pois käytöstä, joten ajanvaraukset tehdään pääsääntöisesti kotisivujen lomakkeen kautta. Puhelimitse minuun voi myös olla yhteydessä ja suosittelen silloin laittamaan ensisijaisesti viestiä.


Muutoksia palveluihin on tullut kuvatuotteiden suhteen. Kuvatuotteet ovat poistuneet nyt valikoimasta, sillä niiden valmistamiseen tarvittavaa aikaa minulla ei valitettavasti tällä hetkellä ole. Kaikkiin kuvauspaketteihin kuuluu edelleen kuvatiedostot, joista voi teettää kuvia haluamassaan kuvanvalmistamossa.


Seuraavat vapaat ajat menevät elokuun viikonloppuihin. Mikäli kaipaat sinne aikoja, niin ne kannattaa varata hyvissä ajoin.


Työ Juuan kunnassa on ollut antoisaa. Tällä hetkellä olen päässyt tekemään vähän vaikka mitä. Graafinen suunnittelu sekä valokuvaus ovat saaneet kulkea vahvasti työnkuvasssa esimerkiksi Juuan kunnan uuden ilmeen ja markkinointikuvausten merkeissä. Tämä tekee työstä erityisesti mieluisaa.


Semmoista tällä kertaa. Eletään päivä kerrallaan ja katsotaan mihin elämä vie.


Ihanaa kesää kaikille!