Lifestylekuvaus, mitä se on?


Lähestulkoon jokaisen perheen kuvaustoiveena on, että he haluavat rentoja kuvia. Puhutaan usein, ettei haluta pönötystä vaan jotain sellaista yhteistä tekemistä. Tätä toivetta noudatan pitkälti perinteisissä studio- ja miljöökuvissakin, mutta lifestylekuvauksessa menemme vielä enemmän eteenpäin siihen, että silloin kuvataan oikeasti elämäntyyliä, arkea, sitä tavallista elämää. Lifestylekuvaus ei vielä ollut pari vuotta takaperin niin tunnettua kuvaajienkaan keskuudessa ja usein mietittiinkin, mitä se oikeastaan voisi olla.

Omissa kuvauksissani olen lähestulkoon aina aseteltujen kuvien lisäksi kuvannut sekaan myös lifestyle henkisiä kuvia kotikäynneillä vauvakuvauksissa tai perhekuvauksissa miljöössä, mutta nyt tahdoin tietoisesti paketoida sen täysin omaksi kuvauksekseen.


Lifestylekuvaus on minun sanoin kuvattuna elämää, aitoja hetkiä, arkea, pieniä sormia, hiuskiehkuroita, leikkiä, naurua, itkua, lohtua; sitä ihanaa oikeaa elämää omien rakkaiden kanssa. Lifestylekuvauksessa kuvataan siis teidän elämäänne sellaisena kuin se on. Minä tulen teille tai haluamaanne miljööseen kera kamerani ikuistamaan niitä ohikiitäviä hetkiä. Voimme kuvata arkeanne kotinne sisällä, tehdä pienen ulkoilun, voitte kokkailla, leipoa, olla vain tai viettää leikkituokiota. Mikä vain on teille paras ja mikä silloin tuntuu oikealta.


Tahdon tarjota edelleen asiakkailleni molempia kuvaustyylejä, kumpaakaan poissulkematta. Tarjolla on siis edelleen tavallinen kuvaushinnasto studio- ja miljöökuvauksille sekä uutuutena puhtaasti lifestylekuvaukselle."Sometimes you will never know

the value of a moment until it becomes a memory"

Dr.Seuss