Olen koonnut tälle sivulle muutamia kuvauksiin liittyviä asioita, kuten tietosuoja ja yleiset sopimusehdot, studion esittely, sekä hieman kuvia kuvauskäyttöön tarkoitetuista kuvausvaatteista. Varatessasi kuvauksen saat minulta varausvahvistuksen yhteydessä myös infopaketin, jossa on kuvauksiin liittyviä yleisiä asioita.

Luonnonvalonurkkaus


Toinen puoli studiostani on luonnonvalolla kuvaamiseen tarkoitettu. Tällä puolella voimme kuvata lifestyle omaisia hetkiä myös sisätiloissa. Voimme myös kuvata perinteisiä studiokuvia kätevästi siirtymällä vain toiselle puolelle studiota.Kuvausvaatteet


Minulta löytyy kuvausvaatteita etenkin odotus - ja newborn kuvauksiin. Olen kuvannut tänne osan asusteista. Lisäksi löytyy erilaisia hiussomisteita, kuten kukkaispantoja.

Pääosin suosin kuvausvaatteissa luonnonläheisiä, lempeitä ja murrettuja värisävyjä, sillä silloin kuvassa on harmoninen tunnelma.


Odotusajan mekot


Odotusajan mekot ovat kaikki pitkähelmaisia. Valkoista mekkoa löytyy pitkällä hihalla sekä hihattomana. Osassa mekoista on vatsan seudulta aukeva laskos, jolloin vatsan saa halutessaan paljaaksi. Mekot ovat kooltaan noin S-L, mikäli mekko on sinulle suuri sitä voidaan pienentää nipsuilla. Alla näet missä väreissä mekkoja löytyy.

Vastasyntyneiden asusteet


Vastasyntyneille suosin pehmeitä vaatteita, jotka ovat vauvan herkälle iholle turvallisia ja mielyttäviä. Villaiset vauvan asusteet ovat kutiamatonta villaa. Alta voit tutustua osaan vauvoille tarkoitetuista asuista. Lisäksi on tarjolla erisävyisiä kapaloita.