Boudoir & "Upea Minä" kuvaus

Boudoir -  kuvaukset on tarkoitettu kaikille naisille kokoon tai ikään katsomatta. Kuvauksen tarkoituksena on löytää oma upeutensa naisena, oppia arvostamaan omaa kehoaan ja rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. Saatavilla myös valmis kuvauspaketti "upea minä" .


Nämä kuvaukset ovat myös ihana lahjaidea ystävälle vaikka polttareihin tai puolisolle huomenlahjaksi. Suosittuja myös omien synttäreiden kunniaksi.


Tervetuloa ihastumaan itseesi ja löytämään upeutesi ♥

KUVAUSMAKSU


Studio

95 €


Kotikäynti 145 €UPEA MINÄ- PAKETTI

Kuvaus, kuvausmeikki ja pikakampaus, kuvakirja valituista kuvista (maks.20 kuvaa) sekä somekokoiset kuvat valituista.


590 €Kuvaukset sisältää aina

Kuvauksen, suunnittelun, salasanasuojatun koevedosgallerian, mahdollista rekvisiittaa(huom.matkakulut 0,65€/ km)Kuvakirja


Nämä kauniit kuvakirjat on huolella käsinvalmistettuja.. Kuvakirjaan saa 10 aukeamaa ja kuvia voidaan laittaa kirjaan halutessasi 20 kuvan verran. Kuvakirjan koko on 20x20 ja sen kanteen saat omavalintaisen tekstin. Kuvakirjan pinta on helmiäishohtoinen ja silkkisen pehmeä. Kuvakirjan mukana tulee kirjalle oma säilytyskotelo.


Väreinä turkoosi, beige, musta, hopea ja vihreä.

Hinta sisältää kuvakirjan taiton sekä valitsemasi kuvat viimeisteltynä kirjaan. Kuvakirjaan valituista kuvista saat myös somekokoiset tiedostot (maks.20 kpl)


Samasta kirjasta lisäkopiot 95 €


boudoir kuvaus
boudoir kuvaus

Tutustu lisää Instagramissa