Lapsi- ja perhekuvaus

LAPSIKUVAUS


Lapsen maailma on täynnä uutta ja ihmeellistä! Lapset myös kasvavat huimaa vauhtia ja kallisarvoiset hetket vielä silloin kun lapsesi on pieni ovat korvaamattomia. Ikuistan lapsesi herkkiin ja kauniisiin kuviin, joissa lapsen persoona pääsee esille. Kuvauksen voi toteuttaa niin studiossa kuin lifestyle tyyliin vaikkapa kotonanne.


Lapsikuvaus voi olla esimerkiksi 1-vuotiskuvaus tai jo isomman leikki-ikäisen kuvaus. Leikki-ikäisen kuvaus voidaan toteuttaa esimerkiksi hänelle mieluisan harrastuksen tai teeman parissa. 

Kuvauksen kesto noin tunnin.


PERHEKUVAUS


Milloin olittekaan koko perhe samassa kuvassa!

Ikuistetaan teidät ihaniin ja ikimuistoisiin kuviin, joissa tunne näkyy ja välittyy. Samalla voimme kuvata yksilökuvia lapsista, pääpaino kuitenkin säilyy teidän yhteisessä tekemissä ja olemisessa.


Kuvauksen voi valita myös lifestylekuvauksena esimerkiksi teidän omassa kodissanne, jolloin saamme taltioitua aidoimmat hetkenne ja arkenne. Nämä kuvat tulevat olemaan teille ja lapsillenne erityisen rakkaita.

KUVAUSMAKSU


Studio/miljöö Lapsikuvaus

95 €


Studio/miljöö Perhekuvaus

110 €


Sisältää

Kuvauksen, suunnittelun, salasanasuojatun koevedosgallerian


Kuvatuotteet ostetaan erikseen. Tutustu kuvatuotteisiin täältä -> KuvatuotteetLIFESTYLE KUVAUSPAKETTI


Lifestyle kuvauksessa syntyy sarja toistaan ihanampia aitoja kuvia yksityiskohtia unohtamatta. Nämä kuvat ovat tarina teidän arjestanne ja elämästänne. Kuvauksesta ei osteta erikseen kuvia vaan kuvausmaksu sisältää reilun kattauksen kuvatiedostoja 40 kuvaa. Osa kuvista on värillisiä ja osa mustavalkoisia.


490 €


Matkakorvaukset 0,65€/km


perhekuvaus
perhekuvaus
lapsikuvaus

Tutustu lisää Instagramissa